• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Fem Fitwear

Beste webshop bezoeker,

Mijn naam is Ingrid en in 2009 ben ik samen met mijn gezin voor het werk van mijn man voor 5 jaar naar Zuid Afrika verhuisd.

Tijdens een excursie van school zag ik in een winkel in Pretoria schitterende leggings en heb er gelijk 2 gekocht. De leggings zaten geweldig en de kleurvastheid en elasticiteit bleven ondanks het dagelijks wassen en dragen in de zon.

Ik heb de zwarte legging echt 5 jaar bijna elke dag gedragen. Niet alleen om te sporten maar ook als ik een dagje lekker thuis bezig was. In Zuid Afrika is de gemiddelde temperatuur 23 graden maar deze broeken voelen heerlijk ademend aan.

Mijn eerste Bro Fitwear Legging 

(mijn eerste Bro Fitwear legging)

Na Zuid Afrika zijn we in Engeland gaan wonen en in de gym kreeg ik steeds de vraag waar ik de legging had gekocht, hij viel op door decoratieve riem en de perfecte pasvorm. Ik ben 50+ en kan wel een beetje extra support gebruiken.

Ik heb toen contact opgenomen met de eigenares van de winkel in Pretoria en ze heeft mij in contact gebracht met Ambrosina van Bro Fitwear in Brazilie.

In eerste instantie zodat ik leggings kon kopen voor mijn vriendinnen, maar al snel kwam het idee van beide kanten om een webshop te beginnen voor Nederland.

Samen met Ambrosina heb ik een aantal modellen uitgezocht voor de Nederlandse markt en ik hoop dat jullie net zoveel plezier van de collectie mogen hebben zoals ik.

Na 8 jaar draag ik nog steeds mijn eerste zwarte legging.

Train Hard Look Good

 

Ingrid